Online cégkivonat igénylés villámgyorsan

Online cégkivonat igénylés villámgyorsanManapság már szinte minden céges ügyintézéshez szükség van cégkivonat bemutatására, mellékelésére, legyen szó banki ügyintézésről vagy egy egyszerű szerződés aláírásról. Szerencsére ma már minden eddiginél egyszerűbb a cégkivonat beszerzése, köszönhetően az internetnek.

Ha hiteles cégkivonatot szeretnénk beszerezni, akkor szükség lesz egy bankkártyára és egy e-mail címre. A bankkártya az online fizetéshez kell, a sikeres fizetést követően pedig a megadott e-mail címre fog megérkezni villámgyorsan a hiteles cégkivonat. Nem kell kétségbe esni akkor sem, ha nem tudunk bankkártyával fizetni, ugyanis utalással is ki lehet egyenlíteni a cégkivonat igénylésének költségeit. Ekkor egy pár napot kell azonban várnunk, amíg az utalás megérkezik a megadott számlára.

Közhiteles cégkivonat esetén a fizetési lehetőségek megegyeznek az előzőleg bemutatott lehetőségekkel, a különbséget az iratok kézhez kapása jelenti, ugyanis a közhiteles cégkivonat nem elektronikus úton, hanem fizikai formában, papír alapon fog érkezni. Ennek megfelelően nem e-mail címet kell megadni, hanem szállítási címet igénylésnél. Szerencsére nem kell heteket várni, gyakran már a következő munkanapon kiszállítják a közhiteles cégkivonatot is, így akár már másnap fel tudjuk használni.