Audiovizuális konferenciaterem

Az automatizált audiovizuális konferenciaterem a legújabb technológia segítségével járul hozzá üzletének, vállalkozásának fejlődéséhez. Hasonló megoldásokkal nem csak hatásos bemutatókat lehet tartatni, hanem azokat hatékonyan és eredményesen lehet prezentálni.

Mi az az audiovizuális konferenciaterem?

Az átlagos konferenciaterem tartalmaz olyan eszközöket, amelyek segítségével produktív tárgyalásokat lehet tartani, ez a megoldás ezen eszközöket hangolja össze, hogy azok egy irányító segítségével, egy helyről legyenek irányíthatók. Érintőképernyős irányítóval lehet nyitni és zárni a sötétítőket, a termosztátot állítani, vagy akár az egyes résztvevők saját eszközeit kivetíteni, hogy mindenki számára látható legyen, amiről a beszélgetés folyik.

Előnyei

Az automatikus rendszer előnyeit csak a kialakítás korlátozza. Ha egyszerű rendszert választunk, akkor lehet, hogy pl. csak az audiovizuális eszközök lesznek összehangolva, részletesebb rendszer esetén viszont az előnyök száma rohamosan megnő.

Elsősorban az automatikus rendszer olyan felhasználói felülettel irányítható, amit minden alkalmazott könnyen, kevés tanulással képes irányítani. A rendszer részei pl. vezeték nélküli, falra vagy asztalba süllyesztett érintőképernyős kezelőpanelek, melyek segítségével a konferenciaterem különböző eszközei és az audiovizuális berendezések irányíthatók.

A központi irányítás elősegíti a folyamatos munkát tárgyalások közben. Nem kell időt tölteni az egyes beállítások személyre szabásával, mivel ezek előre programozhatók, így egy gombnyomással mindenki beállíthatja a saját prezentációjához szükséges dolgokat.

Az automatizált konferenciatermi rendszer megmutatja az ügyfelek, partnerek számára, hogy cégünk elkötelezett a minőségi kommunikáció felé. Segítségével jelentősen tudjuk növelni a számtalan tárgyalás produktivitását, ami különben nagyobb időráfordítással járna.