Milyen dolgokat vigyek edzőterembe?

Ha edzőterembe fogsz menni, de nem tudod, hogy mire lesz ott szükséged, akkor jó helyen jársz. Cikkünkben bemutatjuk, mit érdemes magaddal vinned a tökéletes edzéshez.

Milyen dolgokat vigyek edzőterembe?

Kényelmes ruhák

Megfelelő ruhák nélkül az edzés valószínűleg nem fog olyan jól esni. Ne felejtsd el jók szellőző ruhát tenni, mely pont jó méretű hozzád képest. Fontos emlékezni arra, hogy a kényelem az elsődleges szempont, nem az, hogy divatos legyen, mert az adott mozgásokhoz szükséges a megfelelő méretű és anyagú ruha.

Jó cipők

Az edzéstípushoz megfelelő cipőket válassz. Ha futni fogsz, érdemes futócipőt vinni, ha guggolni, olyan cipőt, ami tartja a bokádat. Első a biztonság.

Innivaló

Az innivalóba beletartozik a sima víz is, és a fehérjeturmix is, ha olyat szoktál edzés közben fogyasztani.

Törölköző

Az izzadás normális dolog, ha az ember konditerembe megy, de mivel senki nem szereti az összeizzadt gépeket, így nem csak magadat tudod felfrissíteni kicsit, hanem le is tudod vele takarítani magad előtt/után a használt dolgokat.

Táblázat, mérőműszer

Egybe vehetjük ezt a két dolgot, mert a legtöbben ma már okostelefonos alkalmazások segítségével oldják meg az edzések dokumentálását és az idő mérését is.